English Italian Portuguese Russian Spanish Dutch French German

Het beleid voor terugbetaling

Wij staan achter al onze producten. Trust SafeBytes Software om toonaangevende klantenondersteuning en transparante restitutie beleid.

1. eerste aankoop van DriverAssist

De eerste aankoop van DriverAssist-software wordt ondersteund door een 30 dagen onvoorwaardelijke geld terug garantie. Als om welke reden dan ook, of zonder reden, een klant kiest hebben hun aankoop terugbetaald binnen 30 dagen na aankoop, kunnen zij dit doen door een van de vier methoden opgesomd:

 • Contact opnemen met de DriverAssist support desk om de terugbetaling te vragen; of,
 • Het versturen van een verzoek via e-mail ondersteuning [at] SafeBytes.com; of,
 • Het versturen van een verzoek via fax naar (866) 282-0393; of,
 • Het versturen van een verzoek per brief mail naar: DriverAssist, tav Customer Care, 2001 University Street, Suite 1700 Montreal, Quebec H3A 2A6 Canada.

De klant is verplicht om een van de volgende manieren van orde identificatie bij het indienen van een verzoek om teruggaaf te bieden:

 • Het ordernummer zoals voorzien in het per e-mail ontvangen; of,
 • Hun DriverAssist licentiesleutel zoals voorzien in de e-mail ontvangen; of,
 • Het e-mailadres wordt gebruikt op het moment van registratie; of,
 • De volledige naam gebruikt tijdens de aankoop, vergezeld van de aankoopdatum.

In het geval dat de identificatie door de klant niet overeenkomt met een overeenkomstige aankoop van DriverAssist te kopen, kan de klant worden gevraagd om de secundaire methoden van aankoop identificatie om hun bestelling lokaliseren bieden en verwerken van de restitutie.

2. Abonnementen op DriverAssist

Als een klant een abonnement heeft op hun DriverAssist licentie automatisch verlengen voordat het verloopt, en wil om hun abonnement op te zeggen, kan de klant een van de dezelfde contactpersoon methoden bekend voor het aanvragen van restitutie (boven) te gebruiken.

Alle kosten aan de klant gekozen wijze van betaling als een automatische abonnement betaling (periodieke betalingen) kan ook onder de volgende voorwaarden worden vergoed:

 • Elke klant om annulering van hun abonnement te vragen binnen 15 dagen van een terugkerende betaling wordt gedaan zal een terugbetaling te ontvangen voor 100% van de terugkerende te betalen bedrag.
 • Elke klant om annulering van hun abonnement aanvragen binnen 16 tot 30 dagen van een terugkerende betaling wordt gedaan zal een terugbetaling te ontvangen voor 50% van de terugkerende te betalen bedrag.
 • Elke klant annulering van hun abonnement aanvragen na 30 dagen van de lading wordt gemaakt is niet in aanmerking voor een terugbetaling.
 • Eventuele restitutie geldt alleen voor de meest recente terugkerende betaling, en geen eerdere periodieke betalingen of de eerste aankoop van DriverAssist.

3. Bestel Add-Ons

Eventuele aanvullende software om de bestelling van een klant toegevoegd tijdens de eerste aankoop van DriverAssist kan niet worden gerestitueerd.

Laatst gewijzigd op: 1-12-2015

© 2016 SafeBytes Software Inc.

Handelsmerken: Microsoft, Windows logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: SafeBytes Software Inc. is een Microsoft Gecertificeerd Partner.